İSTANBUL, Türkiye – 20 Haziran 2019 – Motiwe bugün, “Microsoft Country Partner Of The Year 2019” Ödülü’nü kazandığını gururla duyurdu. Şirket, inovasyonda ve Microsoft teknolojisine dayalı müşteri çözümlerinin uygulanmasında gösterdiği mükemmeliği sayesinde Dünya çapunda Microsoft’un en önemli iş ortakları arasında yer aldı

“Bu ödül, Yapay Zeka tabanlı Bilişsel Hizmetler için büyüme planlarımızda Motiwe için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor ve rekabetçi bir pazarda kendimizi önemli ölçüde farklılaştırmamıza yardımcı oluyor.”Mete Bayrak Motiwe Kurucu Ortak

Ödüller çeşitli kategorilerde sunuldu ve kazananların dünya genelinde 115 ülkeden 2.900’den fazla katılımcı arasından seçildi. Motiwe, üstün çözümler ve hizmetler sunmasının yanı sıra, Türkiye’deki Microsoft ekibi ile iş birliğindeki başarısı için seçildi. Yılın Ülke İş Ortağı Ödülleri, ülke düzeyinde, Microsoft çözümlerini geçen yıl boyunca birden fazla müşteriye sunmada başarı gösteren Microsoft iş ortaklarına veriliyor. Bu ödül, Motiwe’yi, inovasyon ve yeni iş modelleri sergileyen, müşteri memnuniyetini artıran ve yeni müşteriler kazanırken yerel Microsoft ofisi ile etkin bir iletişim kurmayı başaran bir iş ortağı olduğunun bir ispatı.

Microsoft One Commercial Partner Başkan Yardımcısı Gavriella Schuster, “Türkiye’den Motiwe’yi Yılın En İyi Ülke İş Ortağı olarak tanımaktan onur duyduk. Motiwe, müşterilerin daha fazlasını elde etmelerine yardımcı olmak için özellikle Yapay Zeka tabanlı video analiz projelerinde uzmanlık ve inovasyon sergileyen örnek bir iş ortağı olarak kendini göstermiştir.” Dedi.

Motiwe Hakkında: Motiwe 2008 yılında kurulmuş müşterilerine video tabanlı çözümler sunan, Cloudtivi ve Cognitiwe isminde iki farklı ürüne sahip bir şirkettir. Türkiye’nin önde gelen birçok kurum ve şirketi Motiwe’nin Cloudtivi platformu üzerinden kurum içi ve dışı video içeriklerini yayınlamakta, çalışanlarına, bayilerine veya müşterilerine erişmektedir. Yapay Zeka destekli Video analiz çözümleri sunan Cognitiwe ürünü ise mağazacılık, perakende, üretim, inşaat ve savunma sanayi gibi çok farklı sektörlerdeki müşterilere ulaşmaktadır. Cognitiwe ürünü kapsamında iş güvenliği, akıllı stok takibi, müşteri davranış analizi ve güvenlik ihtiyaçlarına çözüm sağlanmaktadır. Motiwe 2010 yılından beridir Microsoft Gold Partner olarak bulut tabanlı çözümler sunmaya devam etmektedir.

Daha detaylı bilgi için: 
Mete Bayrak (Kurucu Ortak) mete.bayrak@motiwe.com 0 532 5550559